Скара, бира и добро настроение ще владеят поляните на любимия

...
Скара, бира и добро настроение ще владеят поляните на любимия
Коментари Харесай

Безплатни концерти, скара, бира и добро настроение завладяват Пловдив

Скара, бира и положително въодушевление ще владеят поляните на обичания пловдивски парк "Лаута ", предадоха кореспонденти от града.

От 6 до 10 септември тракийското украшение приема фестивала на балканската скара "Plovdiv Mezi ". Негови уредници са фондацията на "Румънеца и Енчев " с поддръжката на Община Пловдив и регион "Тракия ".

"Положихме доста старания, радваме се, че Румънеца и Енчев избраха "Лаута " за този фестивал ", показа кметът на "Тракия " Костадин Димитров.

Точно в Деня на Съединението е формалното разкриване. В 12 часа пловдивчани ще се повеселят с оркестър "Канарите ", обезпечен особено от Община Пловдив и посредством посредничеството на зам.-кмета по просвета Александър Държиков.

Гвоздеят на програмата на 6 септември ще е Валя Балканска, която ще огласи гората от 21 часа. На 7 септември посетители ще са Гъмзата и Виво Монтана, на 8 септември Бобан Здравкович и Йорданис Агапитос, на 9 септември - Дарко Филипович и Душица Грабович, а на 10 септември - "Сигнал " и "Хоризонт ".

За развлечение на пловдивчани на фестивала ще се организират още забавни надпревари, шампионати по табла, белот, надпревари по надяждане с люти чушки и кебапчета. Всички те са с вход свободен.

За децата е планувана целодневна безвъзмездна детска анимация, гимнастика, лунапарк и доста сладки изкушения.

Програмата стартира в 10 ч. и продължава до 22 ч. Всички концерти също са с вход свободен.

За пловдивчани е добре да знаят също, че за гарантиране сигурността на пътя скоростта по бул. "Санкт Петербург " от страна на "Лаута " ще бъде лимитирана на 30 километра в час, настрана ще бъдат сложени изкуствени неравности, предизвестяват от Plovdiv24.bg.

"Моля, апелирам, бъдете деликатни, когато шофирате ", прикани Костадин Димитров и предложения всички в "Лаута ".
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР