Скъпото бебешко парти, което съпругата на принц Хари Меган Маркъл

...
Скъпото бебешко парти, което съпругата на принц Хари Меган Маркъл
Коментари Харесай

Скъпото бебешко парти на Меган Маркъл предизвика критики и остри реакции

Скъпото бебешко празненство, което брачната половинка на принц Хари Меган Маркъл провежда с приятелки в Ню Йорк , шокира британците , написа Франс прес.
 
Поданиците на кралица Елизабет Втора много остро реагираха на огромните разноски, направени за тържеството от херцогинята на Съсекс, макар че парите не бяха взети от техния джоб.


 
Нощувката в първокласният апартамент на хотел " Марк ", където беше настанена кралската персона, коства 75 хиляди $, акцентира английската преса. А бременната в седми месец Меган Маркъл си потегли за Обединеното Кралство с частен аероплан, в ъпреки че на думи поддържа екологичните дела.
 
„ Можеш ли да се правиш пред хората на човеколюбец, а в персоналния си живот да се изживяваш като римска императри ца “, си задаваше въпроса в. „ Дейли мейл “ и се питаше какво ли мисли Елизабет Втора по въпроса за екстравагантния воаяж на Меган.

 
Дори някои върли почитатели на някогашната американска актриса Маркъл възнегодуваха поради държанието й.-->
 
„ Не можеш да се правиш, че си част от елементарните хора и споделяш проблемите им, а в идващия момент да заминеш за разсипническо бебешко празненство на другия завършек на света. Няма по какъв начин да не понесеш рецензии за това “, написа потребителка в уебсайт за бъдещи майки. Друга изрази мнението, че парите са си нейни, само че херцогинята е редно да ги харчи по-дискретно.

 
Консервативният ежедневник „ Таймс “ застана ненапълно на страната на Маркъл, като посочи, че вълната от отвращение по неин адрес може би се дължи на културно неразбирателство.
 
За някои британци самото разбиране за бебешко празненство се смята за американска прищявка и едно такова охолно празненство е недопустимо за тях “, написа изданието.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР