Скъпи Водолеи, това ще бъде месец на упорита работа и

...
Скъпи Водолеи, това ще бъде месец на упорита работа и
Коментари Харесай

Водолеи - може да се омъжите през Февруари

Скъпи Водолеи, това ще бъде месец на упорита работа и строго обмисляне. Правете проектите си въз основа на вашата преценка и инстинкти. Имате убеденост и мощна воля, които ще ви оказват помощ да отстоявате позицията си без външна помощ. На работа ще ви бъде дадена опция да изразите себе си и да се справите сполучливо с всяка дадена задача. Ще имате огромни отговорности. Трябва да се обърне особено внимание на незавършените планове. Някои объркващи събития може най-сетне да стартират да получават смисъл.

Посветете този месец на обмисляне и обобщаване на досегашните резултати. Поставете вярно целите и задачите си. Мнозина ще имат опция да усилят приходите си.
Меркурий ще тръгне непосредствено след 4 февруари и ще можете по-лесно да се справяте с трудностите, основани от условия отвън вашия надзор, както и да предотвратите заприказва на хора зад тила ви. Тези, които се борят с конкуренция, имат шансове да вземат преднина пред тях.

Ако нямате доста придвижване и избягвате физически действия, ще сте податливи на болки в гърба и съмнения на кръвното налягане.
В персоналния ви живот нещата вървят отлично и хармонично. Семейство, другари и сътрудници стоят до вас, вие сте обичани и ценени. Усеща се позитивна сила и февруари е месец на обич за вас, през който ще останете оптимално отдадени на колегата си. Ще бъдете очарователни и блестящи и това ще притегли още повече внимание. Ако сте необвързани, възползвайте се оптимално от идния месец; играйте играта в вярната посока, в случай че желаете да разширите хоризонтите си и да намерите трайна, смислена връзка.

Пълнолунието на 16 февруари е във вашия партньорски бранш. В този миг може да задълбочите уговорката си с някого. Това може да значи всичко, от извънредно запознанство до сгодяване или даже брак. Юпитер и Уран са в прелестна връзка на 18 февруари, заради което могат да пуснат някои прелестни благословии в скута ви.
Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР