Скъпи Водолеи, през април декорът и главните лица се променят,

...
Скъпи Водолеи, през април декорът и главните лица се променят,
Коментари Харесай

Водолеи, през април получавате подарък от небето!

Скъпи Водолеи, през април декорът и основните лица се трансформират, само че за благополучие възприятието ви за акомодация ви разрешава елементарно да намерите своето място. Всяко ново деяние, което започнете в този момент, ще бъде приветствано с благословията на Вселената. До 20 април Слънцето в Овен задейства вашият трети дом, обявявайки интервал на прозорливост, умствена изясненост и храброст, които ще ви оказват помощ да се справите с всичко, което ви се изпречи.

Ще работите интензивно, поставяйки основите за по-нататъшен триумф.

Вие защитавате ползите си и най-добре изразявате своите гении и капацитет в детонация от креативност и предпочитание да бъдете възнаградени съгласно заслугите си. Изборите, които би трябвало да извършите, и решенията, които би трябвало да вземете, включват разкъсване с предишното.



Незначителен спор - най-вероятно на работното място - ще избухне и може да кажете някои неща допълнително, за които да съжалявате по-късно. Тъй като епизодът ще бъде под напрежение, отзвукът му ще се усети и в фамилията. С малко повече внимание и нерешителност обаче можете да преодолеете тези моменти.

Продължавайте да търсите естетика в дома си, с цел да не се дестабилизират страстите ви. Впрегнете силата, с цел да давате и получавате прочувствена поддръжка. В края на месеца може да изпитате персонални усложнения в опитите да реализирате желанията си, които могат да бъдат възпрепятствани от членове на фамилията или близки родственици.



Свежият пролетен въздух ще раздвижи душата ви и ще копнеете за нови завършения. Отново ще се появи късмет да подобрите персоналния си живот. Не обичате обаче да се ангажирате в партньорства. Без значение дали някой ви слага във вериги или желае да дефинира всекидневието ви, вие си тръгвате с развети флагове. Ако сте необвързани, е належащо време, с цел да намерите сътрудник, който да схваща вашия прочувствен свят и да може да се впише в него.
В края на месеца ще получите подарък от небето.
Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР