Скъпи Водолеи, октомври се очаква да донесе на вашия знак

...
Скъпи Водолеи, октомври се очаква да донесе на вашия знак
Коментари Харесай

Водолеи, през октомври е възможно лесно да изпускате нервите си

Скъпи Водолеи, октомври се чака да донесе на вашия знак разнообразни безредици и прекарвания. Очертава се да е много динамичен, само че ще има удобни обстановки, които ще ви оказват помощ да осъществите това, което се пробвате да извършите. Работете със пристрастеност и методично и вашите старания ще бъдат възнаградени.

След средата на месеца ще има малко повече компликации и ще изискват много старания. Ще би трябвало да контролирате раздразнението си, с цел да избегнете неверни ходове. Като цяло планетарното въздействие благоприятства верните решения, проницателността и прочувствената зрялост.

 Водолей

Предпочитайте занимания, които ще ви оказват помощ да се отпуснете и да изпразните мозъка си от всевъзможен тип проблеми. Използвайте времето си за неща, които ви карат да се чувствате добре и не ви предизвикват стрес. Превърнете в приоритет вашето успокоение. 

 Водолей

От интимна позиция елементарно изпускате нервите си и това може да е проблем във връзката. Ако по някаква причина не чувствате персоналната независимост, която жадувате в живота, във връзката ви може да настъпи раздор. Ако не се чувствате добре в даден миг във връзката, в случай че не можете да бъдете себе си, би трябвало да намерите своя баланс и да разберете, че светът не се върти единствено към вас. Вашето предпочитание не постоянно е желанието и на двамата.

 Водолей

Чрез другарства, изключително нови, ще можете да опознаете разнообразни действителности. Ще можете да организирате стимулиращи срещи, да активизирате обществения си живот и да намерите скъпи съдружници. Първата десетдневка от месеца е добра за проучване и изпробване с нови сантиментални хоризонти, евентуално ще преживеете голям брой прекарвания. Не е изключено обаче нещо незадълбочено да се трансформира в нещо по-сериозно, всичко зависи от това какъв брой сърце сте решили да вложите и качеството на връзката, която желаете да поддържате.

 
Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР