Скъпи Везни, с настъпването на новия зимен месец пред вас

...
Скъпи Везни, с настъпването на новия зимен месец пред вас
Коментари Харесай

Скъпи Везни, опитайте се да останете здраво стъпили на земята през февруари

Скъпи Везни, с настъпването на новия зимен месец пред вас ще се открият нови хоризонти. Началото на годината е почти положително и ще имате доста сила и предпочитание за деяние

От няколко положителни благоприятни условия, които би трябвало да се чакат, най-малко една предвещава положително бъдеще за дълъг интервал от време. Всичко, от което се нуждаете, с цел да развиете своята креативност, ще го получите и ще се ускори този потенциал. Бързото взимане на решения не е задачата, само че опитът да балансирате импулсите ще помогне. Това, което би трябвало да изградите в този момент, би трябвало да има солидна основа.

 везни

Запазете явен разум и се пробвайте да останете крепко стъпили на земята. Бъдете доста деликатни с документите, формалностите, може да изплуват някои неточности от предишното, които да ви основат леки главоболия. Очаквайте положителни финансови вести в последните дни на месеца. 

 везни

През февруари се посветете повече на разбирането на душата и желанията си. Този месец ще можете да извършите доста позитивни стъпки и промени, с цел да постигнете по-голямо благоденствие и комфорт в живота си. Мирът и хармонията обновяват виталната ви сила. За доста Везни февруари може да бъде предопределен интервал, когато би трябвало да извършите сложен избор: да останете или да си тръгнете. Вслушайте се във вътрешния си глас и ще съумеете да вземете вярното решение. В персоналните връзки дръжте на думата си и изпълнете обещанията, които сте дали.

 везни

Ако сте необвързани, този интервал е съвършен за другарство. Звездите ви дават зелена светлина за начало на нови запознанства и развиване на персоналния живот, само че не чакайте нещата да се случват от единствено себе си. Трябва и вие да положите старания. Либидото ви нараства, което е отлично за по-възрастните двойки или тези, които са от по-дълго време дружно, само че единствено в случай че вашият интерес е ориентиран към обичания човек. И по този начин, отворете очите и сърцето си към вестта, че ви предстоят благоприятни условия за фрапантни промени към по-добро в любовната сфера.

 
Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР