Скъпи Везни, през месец май ще имате много работа. Просто

...
Скъпи Везни, през месец май ще имате много работа. Просто
Коментари Харесай

Деви, през май ще бъдете магнит за ухажори

Скъпи Везни, през месец май ще имате доста работа. Просто би трябвало да сте добре проведени и да не позволявате огромно количество отговорности да ви затрупват. Вие сте прелестна комбинация от колебливост и неизменност, вследствие на двойните сили, които ви характеризират. Можете да очаквате, че на нова работа или в нова връзка вашето наличие ще носи както удивление и сексапил, по този начин и боязън и подозрение. Понякога оптимизмът, който ви характеризира, ще е нарушен от талази от неочаквани страхове, вследствие на които вашите близки ще усещат неналичието на сигурност и комфорт, които имат с вас.

Когато се чувствате неловко, би трябвало да действате и да вземете решение без съмнение. В тези сериозни моменти вашето въображение разцъфтява и вие откривате креативен способи за справяне с най-трудните обстановки. Дълбоката ви добрина ви прави известни, само че от време на време може да ви накара да останете в несъответствуващи връзки и да загубите вътрешния си баланс и мир. Ще намерите благополучие, когато спрете да очаквате удостоверение и обич от всички!

 жена

Възможно е през този интервал да давате доста от себе си в прочувствена или брачна връзка и да имате същите упования от колегата си. Но вашият човек към момента е в някакъв „ различен филм “ – прекомерно ангажиран с целите си, тича в близост, не ви отделя задоволително от времето си и като че ли е по-фокусиран върху работата и приятелите си. В един миг може даже да си помислите, че има различен човек и не ви обръща задоволително внимание заради тази причина.

Въпреки че ще ви бъде много мъчно, звездите не ви поучават да провокирате разногласия и спорове, а да се опитате да се адаптирате повече към сегашните условия. Свободните Везни ще бъдат доста привлекателни за ухажорите, само че би трябвало да сте доста деликатни, когато вършиме избор. А имено, към вас има малко на брой, които в действителност си заслужават внимание, и доста повече, които желаят просто да се забавляват и да си прекарат добре и които крият доста неща от вас.

 мъж, жена
Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР