Скъпи Везни, март и Пролетта ви носят свежи сили, нова

...
Скъпи Везни, март и Пролетта ви носят свежи сили, нова
Коментари Харесай

Везни, март ще ви донесе много страст!

Скъпи Везни, март и Пролетта ви носят свежи сили, нова вяра и шанс! През първата десетдневка на месеца Меркурий минава през знак Водолей и вашия пети безоблачен дом, активирайки въпроси, свързани с вашето развлечение, удоволствието, което извличате от това, което животът може да ви предложи, децата, само че и вашите креативен проекти, които в този момент се движат напред и по метод, който ви вълнува и задейства мозъка ви. Влиянието му е по-силно, в случай че сте родени през последните 10 дни от зодиакалния си знак.



Социалните планети (Юпитер и Сатурн) този месец ви дават благоприятни условия за напредък в работата, само че в това време изискват внимание и нерешителност при рисковете, които поемате в този миг. Юпитер обезпечава отбрана и шанс в всекидневието ви, до момента в който Сатурн насочва вашето внимание към въпросите на децата и ви подканя да поставите граници в любовта.

Месецът е сложен във връзка с работните ви въпроси и ще би трябвало да употребявате оптимално дипломатическите си умения, с цел да избегнете комплициране и недоразумения, изключително с хора, които са ваши сътрудници или помощници. Но ситуацията е малко странна и като че ли нещо се готви зад закрити порти и нещата се спускат последователно. Добре е да се информирате допустимо най-скоро, с цел да видите дали измененията, които идват са във ваша изгода или би трябвало да погледнете към други благоприятни условия за кариерно развиване, които по-добре ще хармонизират с персоналния ви животи вашите ритми.



Ако имате компликации във връзката, би трябвало да се погрижите допустимо най-бързо и непосредствено да поставите на масата проблемите, които ви вълнуват във връзката ви, и да намерите общи отговори и решения. Миналото се стреми да бъде изяснено и уредено или пък заради повтарящи се проблеми. Във всеки случай, несъмнено, е нужно да запазите успокоение и да имате рационално отношение към въпросите.

Страстта може да проникне във всяка клетка от сантименталния ви живот този месец. Възможно е повторното появяване на човек от предишното, който желае втори късмет в живота ви.

Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР