Скъпи ученици, уважаеми учители, родители, гости,Отново е май! Най- красивият,

...
Скъпи ученици, уважаеми учители, родители, гости,Отново е май! Най- красивият,
Коментари Харесай

ПГМТ „Владимир Комаров“ – Силистра изпрати своите абитуренти

Скъпи възпитаници, уважаеми учители, родители, посетители,
Отново е май! Най- красивият, най- пъстрият и най- мечтаният месец от всички зрелостници, събрал най- българските свети празници- на духовното извисяване, на устрема към рационализиране посредством достиженията на науката и културата.
Днескашният ден- 12 май, 2022г. поставя завършек на 5- годишното Ви образование в учебно заведение и посредством Вашите достижения за кой ли път потвърждава, че трудът на Вашите учители си коства. Много постоянно той е неосезаем, само че дава познание, ловко образува професионални умения и внимателно повлиява Вашето личностно израстване. В днескашния церемониален ден, ние, Вашите учители, се радваме дружно с Вас и приветстваме Вашите триумфи. Гордост за гимназията са:
Антоан Атанасов, 12. А клас
Радослав Василев, 12. А клас
Николай Стоянов, 12. А клас
Ростислав Иванов- 12. Б клас
Евгени Гълчавов- 12.Б клас
Жулин Самет- 12. Б клас
Същото се отнася и за тима по футбол към ПГМТ „Вл. Комаров“, гр. Силистра, спечелил първо място на Общински шампионат по футбол на 13.04.2022 година
Да, 12 май, 2022г. е краят, само че и в същото време е началото на нов трогателен интервал от Вашия живот. Сега стартира Вашето време, скъпи зрелостници, време да вършиме своите проекти, да мечтаете, и то да мечтаете непрекъснато, да следвате задачите си настойчиво. Времето в действителност е гратис, само че то е скъпо. Не можеш да го притежаваш, само че можеш да го използваш. Не можеш да го пазиш, само че можеш да му се отдадеш. И когато отмине – не можеш в никакъв случай да го върнеш. Знаем го всички, които сме минали по този път, житейския път. За Вас житейският път е нов и незнаен. Не се плашете. Няма положителни и неприятни пътища, само че има безцелни и изпълнени със смисъл. Водени от сърцето, изпълнете Вашите пътища със смисъл и тогава, сходно на учителите, ще разберете, че и Вашият труд си е коствал. А това е наслада и полезност! Животът самичък по себе си е знамение и всяка една секунда е подарък за нас!
Достигнете своя връх- високият и по този начин мечтаният! Превърнете фантазиите си в действителност! Тръгнете с усмивка напред, към бъдещето, където непокътнато място имат единствено най-смелите. Бъдете смели и вярвайте в чудесата! Да бъдеш създател на личния си живот е знамение, което няма цена! Вие заслужавате това знамение!
На добър час, скъпи зрелостници!
ТАТЯНА КИНДЖАКОВА
Директор на ПГМТ „Владимир Комаров“, гр. Силистра
Източник: novinata.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР