Скъпи Стрелци, през юни вземате юздите отново в свои ръце.

...
Скъпи Стрелци, през юни вземате юздите отново в свои ръце.
Коментари Харесай

Стрелци, време е да презаредите жизнената енергия, която винаги ви е характеризирала

Скъпи Стрелци, през юни вземате юздите още веднъж в свои ръце. За вас ще бъде интервал, белязан от оптимизъм и убеденост.

Работата ви ще изисква вашето изцяло внимание и цялостна централизация. Хубавото е, че през целия юни с Венера в Лъв можете да разчитате на помощта на доверени хора и тяхната интервенция може да ви помогне да подобрите продуктивността си и да увеличите контактите си.

 хороскоп

Трябва да излезете отвън вашите граници, да подхождате към обстановките от разнообразни гледни точки, да приемате всевъзможни провокации, които идват, да преоткривате себе си и да се наслаждавате на огромното си обновяване. Има опция да получите непредвидени доходи, облаги или бонуси, което ще ускори позитивната сила на този интервал. Парите ще идват при вас по разнообразни способи.
Независимо дали в любовта или в бизнеса, няма да се задоволявате с нищо по-малко, а ще извършите всичко допустимо, с цел да развиете връзките си или да подобрите статуса си. При взаимоотношението си с близките, помнете значимостта на дейното слушане. Всеки има нещо скъпо да способства и може да научите скъпи прозрения от тяхна позиция. 

Ще би трябвало да се грижите доста за себе си и да си почивате задоволително. Само по този метод ще можете още веднъж бързо да стъпите на краката си и да презаредите виталната сила, която постоянно ви е характеризирала. Важно е да се чувствате мощни и способни да изпълнявате всичките си отговорности.

 хороскоп

Ще се редуват меланхолични мисли и еуфорични моменти. Гледайте да не обидите най-близките си хора в моментите на извисяване. Особено в случай че търсите разтуха и поддръжка от тях в сложни моменти. Чувствате се изтощени от монотонността и рутината в актуалната ви прочувствена връзка. Привлекателността на новите сантиментални прекарвания и преследването на пристрастеността може да притегли вниманието ви. Ако сте необвързани, това е моментът, в който можете да намерите своята сродна душа. Няма да останете незабелязани и можете да разчитате на вашия мощен магнетизъм: би трябвало единствено да се прицелите в задачата.

 

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР