Скъпи Стрелци, през първата половина на декември трябва да обуздаете

...
Скъпи Стрелци, през първата половина на декември трябва да обуздаете
Коментари Харесай

Стрелци, бъдете готови за романтични приключения

Скъпи Стрелци, през първата половина на декември би трябвало да обуздаете огнените си пориви. Напрежението и огненият ви характер единствено ще утежнят ситуацията. Не обръщайте внимание на клюките, тъй като доста от информацията ще бъде погрешна.

Във всеки спор търсете компромисно решение, даже и да не сте изцяло удовлетворени от изхода от обстановката. В края на месеца избягвайте рисковани планове и рискови събития.
Импулсивните Стрелци през декември ще проявят оптимално характера си. Те ще бъдат спонтанни, свободни и подготвени да се впуснат в сантиментални и всевъзможни други завършения. Ще имат потребност обаче от самообладание и дарба да поемат отговорност повече от всеки път.



Що се отнася до финансите, хороскопът предлага да действате рационално. През целия декември се концентрирайте главно върху себе си и своето здравословно положение. Ако страдате от простуда или грип, изключително в първите дни на този месец, не го подценявайте и посетете доктор.

Влиянието на ретроградния Марс в дома на партньорството и брака продължава и може да се изрази във обстоятелството, че още веднъж ще има разногласия и различия на чувствителни тематики с колегата ви. Възможна е интервенция на родственици в фамилния ви живот, което също води до напрежение.



Повишената сила и импулсивните страсти могат да скапват връзките с обичания човек. За да подобрите обстановката, поинтересувайте се от желанията на колегата си и организирайте приятна изненада.

Вложете силата си в неща, които ще оказват помощ освен на вас, само че и на вашите близки. През втората половина на месеца ще имате опция да се отклоните от рутината си и да преживеете нещо ново. Ще си върнете усетът към живота. Свободните Стрелци да внимават на кого дават сърцето си.
Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР