Скъпи Стрелци, през май може да се чувствате малко неспокойни

...
Скъпи Стрелци, през май може да се чувствате малко неспокойни
Коментари Харесай

Стрелци, май ви носи любовни предизвикателства

Скъпи Стрелци, през май може да се чувствате малко неспокойни или несигурни, само че до момента в който вървите напред, ще можете да се възползвате от естествения си възторг и оптимизъм. Първата десетдневка на месеца интервалът ще бъде отличен за търсене на нови благоприятни условия за обучение или пътешестване, или за започване на ново занимание. Помислете за пускане на нова рекламна акция или изследване на нови пазари, с цел да разширите бизнес вероятностите си.

Моментът е подобаващ да си поставите финансови цели и да извършите проект за постигането им. Ако обмисляте да извършите някакви вложения, направете изследване и се консултирайте с финансов консултант, преди да вземете каквото и да е решение. Това не е подобаващ миг да поемате опасности с парите си или да вземате импулсивни решения.

 жена

Във финансово отношение този месец може да изпитате някои непредвидени разноски или провокации. Въпреки това, с вашата естествена адаптивност и съобразителност, вие ще можете да се справяте дейно с тези трудности.

Що се отнася до вашето здраве, от значително значение е да обърнете внимание на физическото и прочувственото си положение през този месец, защото Меркурий ще е назадничав доникъде на месеца.

 жена

Може да откриете, че се чувствате по-общителни и обществени от нормално и може да се възползвате от свързването с други, които споделят вашите ползи и пристрастености. Това е превъзходен миг да се концентрирайте върху построяването на по-дълбока връзка и укрепването ѝ. Освен това, в случай че сте фамилни, това е добър миг да се концентрирайте върху положителното другарство и прекарването на качествено време с колегата си. Към края на месеца може да има някои провокации в любовния ви живот, само че с самообладание и схващане можете да се справите с тях и да излезете по-силни от всеки път.
Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР