Скъпи Скорпиони, май ще бъде активен и динамичен месец за

...
Скъпи Скорпиони, май ще бъде активен и динамичен месец за
Коментари Харесай

Скорпиони, през май ще сбъдвате най-смелите си мечти

Скъпи Скорпиони, май ще бъде деен и динамичен месец за вас. Идва време за осъществяване на най-смелите проекти и хрумвания. За да останете на повърхността през този интервал, бъдете дейни и деликатни.

Този месец настроението ви ще варира от блестящо чувство за напредък и щастливи събития до цялостно отчаяние и обезсърчение. Колебанията ще бъдат свързани освен с външни събития, само че и с преоценка на полезностите. Старайте се да не вършиме прибързани изводи, има късмет да се отклоните от набелязаната цел. Опитайте се да коригирате грешките си, направени по-рано, това ще освободи време за ново политане в живота, което можете да употребявате.

 жена

Проявявате най-дълбоко почитание към близките, само че въпреки това от време на време имате доста провокативно отношение до степен да объркате другите. Способността ви да преговаряте и да казвате „ не “ на изкушението е знак за вашата мощ и знак за вашата вътрешна независимост. За вас е значимо да останете дейни и динамични, само че също толкоз значимо е да внимавате пламъкът на вашата сензитивност да не угасне, тъй като в случай че го извършите, ще почувствате, че няма смисъл в живота. Ето за какво е значимо да поддържате връзка с вътрешното си аз. Когато сте добре, можете доста да помагате на другите, като им давате препоръки, обич и хрумвания.

Останете правилни на идеалите си, само че внимавайте да не се изгубите в утопични проекти. Като се освободите от всичко, което ви визира и като спрете да се пробвате да впечатлявате близките, ще можете да реализирате най-сладките си фантазии и стремежи. Ентусиазмът ви не би трябвало да е себелюбив, а би трябвало да е нещо, което покачва настроението на духа, което ви сближава с хората към вас.

 жена

Пролетта ви е подготвила доста приятни изненади и вести, само че ще би трябвало да се потрудите, с цел да се възползвате от тях.
Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР