Скъпи сънародници от ИТН, не Христо Иванов има претенции за

...
Скъпи сънародници от ИТН, не Христо Иванов има претенции за
Коментари Харесай

Стефан Гамизов: Засега вие от ”Има такъв народ” се явявате адвокати на ДПС и Москва

Скъпи сънародници от Има Такъв Народ, не Христо Иванов има искания за състава на кабинета ви, който ще оферирате! Това във връзка на гневните прояви на Тошко Йорданов доскоро. Всички в схващане в България имат тази рекламация.
Не желаем да бъдем ръководени отново от Движение за права и свободи, да ни назовават “тъпи гяури” (правят го постоянно насаме), да ни грабят и тероризират като башибозук по време на Априлското въстание, диктатурата на Путин да паразитира и граби България, корупцията да процъфтява, а държавните грабежи да са норма.
Движение за права и свободи би трябвало да бъдат озаптени, тъй като стартират да основават ненавист с държанието си, а ние в България не се ненавиждаме на религиозна основа. Ние в България сме едно - единствено
нейни жители без значени, дали се споделяме Стефан или Мехмед!
Засега вие от Има Такъв Народ, се явявате юристи на Движение за права и свободи и Москва, които договарят да се резервира всичко от преди против някакви негарантирани отстъпки - малко пари за пенсии, частична правосъдна промяна, някакви сякаш разнообразни политики в всякакви държавни сфери.
Основното обаче е, че се пробвате да запазите модела “Борисов” без Борисов.
Хич не ни пука, че ще вървим на избори освен това състояние!
Ние не желаем от същото на царя, Борисов, Движение за права и свободи и господарите им в Москва и Анкара!
Искаме естествена толерантна демократична и свободна европейска страна с равни опция за изява на всички без корупция и злоупотреби!

Стефан Гамизов, фейсбук
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР