Скъпи русенци,На 5 ноември имаме отговорността да посочим кой да

...
Скъпи русенци,На 5 ноември имаме отговорността да посочим кой да
Коментари Харесай

Позиция на Движение Гергьовден - Русе

Скъпи русенци,

На 5 ноември имаме отговорността да посочим кой да бъде собственик на града ни и кои ще са хората, отпред на по-малките обитаеми места от Общината, в идващите четири години.

Този значим за общото ни развиване миг ни задължава да бъдем дейни и да изразим ясно позицията си като жители и като представители на политическата мощ, от която сме част.

Нашата позиция е друга от презумпциите на масата и се основава само и напълно на опцията част от нашите хрумвания да попаднат действително в дневния ред на Община Русе.

Водени от тези правила и от мнението на преобладаващата част от нашите членове и симпатизанти, ние заемаме позиция, която не се основава на политически обединения, а такава, която ще ни даде опция да работим за това визията ни за Русе да стане факт.

Русенската конструкция на Политическа партия „ Движение Гергьовден ” застава зад кандидатурата на Пенчо Милков с ясната цел дружно да реализираме повече, да допринесем за обновяването на Русе и връщането му на водещо място в страната, образците за което към този момент са пред нас.

Започнатите политики и планове в областта на инфраструктурата, грижата за фамилиите, опазването на публичния ред и други би трябвало да продължат. Не можем да допуснем общността ни да бъде политически разединена и градът ни занапред да поема по „ нов път на развиване “.

Вярваме, че с тази наша позиция още веднъж ще покажем на обществеността нашата самостоятелност като политическа партия и устрема да работим с персони, а не чрез партийни уклони. Неговата кандидатура удостовери, че Русе стои над партийните деления и бе подкрепена необятно от разнообразни партии, обединения, спортни, синдикални и други организации.

Подкрепяме Пенчо Милков, тъй като желаеме започнатото да продължи и да бъде приключено с отговорност към русенци!

Купуването и продаването на гласове е закононарушение!
Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР