Скъпи Риби, септември започва добре, но ще срещате трудности. Астралният

...
Скъпи Риби, септември започва добре, но ще срещате трудности. Астралният
Коментари Харесай

Риби, през септември ще срещнете нова любов

Скъпи Риби, септември стартира добре, само че ще срещате компликации. Астралният сюжет се трансформира коренно. Това е тип утвърждаваща сила, към която не сте изключително настроени и която може да ви направи по-нервни, неспокойни и импулсивни.

Транзитът на Марс ще засегне и някои въпроси от предишното, което може да реактивира остарели рани, само че ще ви разреши да подобрите или измененията избрани обстановки, може би не да ги измененията коренно, само че сигурно да ги трансформирате във ваша изгода. Ще бъдете дейни, динамични, ще имате метод към нещата, който ще ви разреши да управлявате по-добре задължения, взаимоотношения, обстановки.

 жена

Юпитер в Овен може да помогне доста, тъй като като ви подтиква да инвестирате ресурсите си и покачва персоналната ви убеденост, той ви тласка да се стремите към освен това. Не да се задоволявате с това, което сте в този момент, а да тръгнете да търсите нови благоприятни условия.

През месеца ще почувствате потребност да се срещате с нови хора и с помощта на това предпочитание за другарство, влюбването е доста допустимо. Това е отлична стъпка, която като се изключи че ви обезпечава добра доза сила, ще ви помогне да посрещнете събитията с по-голяма увереност и мощ.

 жена

Подходящо време за основаване на нови запознанства, тъй че този интервал може да се окаже много забавен. В лицето обаче на новите запознанства ще би трябвало да се опитате да бъдете по-конкретни, по-внимателни, по-малко мечтателни. Не идеализирайте евентуалните сътрудници, внимавайте на кои хора отдавате сърцето си. Възможно е някои от тях да изискват обич, внимание, запаси, сила от вас и да не ви дадат нищо в подмяна. Със Слънцето в партньорският ви дом, е доста елементарно да се изгубите в фантазии и илюзии, с риск от горчиви разочарования!

Септември също е отлично време за работа по затворен план, образование, пътешестване, научаване на нещо ново, само че и да се посветите на любовта, на хората, на които държите най-вече.
Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР