Скъпи Риби, през февруари веригите се късат и поемате властта

...
Скъпи Риби, през февруари веригите се късат и поемате властта
Коментари Харесай

Риби, през февруари ще се сбъднат мечтите ви, ще откриете истинската любов

Скъпи Риби, през февруари веригите се късат и поемате властта над личната си орис. През този месец някои планове ви активизират. Не се колебаете да предприемете начинания, които могат да отворят нова посока и вършиме всичко допустимо, с цел да постигнете това, което ви въодушевява. Заложете и на положителната дарба да влияете на другите, с цел да получите поддръжката, която очаквате за реализиране на задачите си. Решени да получите това, което желаете, не ви липсват мощ и възторг, с цел да извършите положително усещане. Изведнъж откривате своя военен дух и железен морал.

 жена

Каквото и да се случи, февруари тази година е вашият късмет да извършите фантазиите си и да видите по какъв начин духът ви се издига. Юпитер благоприятства вашето персонално израстване и в никакъв случай не пропускате опция. Вашата съществена цел този месец е да бъдете нащрек и да отворите нов път, съгласно вашите потребности. Също по този начин разчитайте на Марс да ви зареди с сила и да ви подари с харизма, която ви разрешава да мотивирате и да накарате другите да желаят да се причислят към вас.

 жена

Съществуващите галактически сили подтикват вашите начинания. Ще се концентрирайте основно върху вътрешния си баланс и върху финансовите въпроси. До средата на месеца всекидневието ви ще има неистово темпо; по-късно обаче ритъмът ще се забави и ще стане по-спокоен. Работете по проектите си, само че предприемете единствено толкоз, с колкото можете да се справите. Доходите ви са на път да набъбнат, само че ще би трябвало да положите малко старания в това. Вселената сама няма да направи всичко вместо вас.

Вашият любовен живот е в търсене на истината. Трябва да изясните обстоятелствата в живота си. Разглезеното държание ще докара до проблеми и отдалеченост във връзката ви. Свободните и необвързани представители на знака, ще бъдете очарователни и неустоими, надалеч от задръжките и в търсене на незабравими моменти.

(платено съобщение)
Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР