Скъпи Раци, през месец юли Марс ви дава вътрешна сила

...
Скъпи Раци, през месец юли Марс ви дава вътрешна сила
Коментари Харесай

Успех в работата и любовта за Раците през юли

Скъпи Раци, през месец юли Марс ви дава вътрешна мощ да се справите с смяната и подтиква напредъка. Способността ви да влияете на другите ще бъде по-силна. Използвайте тази мощ градивно и имайте поради, че можете да се откроите в професионалната област. Можете да пожънете позитивни резултати. Ще имате чувство за победа и достижение. Просто следвайте вътрешния си компас и в никакъв случай няма да сбъркате. Може би в този момент ще се появи нов източник на приходи, който не сте очаквали.
На работа няма да имате особени проблеми, макар периодическите възходи и падения. Все отново във вашата среда ще зародят проблеми, с които ще би трябвало да се справите. Опитайте да останете спокойни и да контролирате всевъзможни нападателни трендове. Задайте свои лични граници и спрете да се приспособявате към потребностите на другите.

Възможно е да изпитате припадък на безсилие или леко физическо заболяване/неразположение. Може да се нуждаете от малко време за отмора! За благополучие нещата би трябвало да стартират да се оправят незабавно щом дадете приоритет на грижата за себе си.
Също по този начин е отлично да обърнете повече внимание на домашния живот, да извършите дома си по-красив и комфортен. Вие сте във време, когато можете да се откроите с това, че сте непрекъснати и отдадени във всичко, което вършиме.
Този месец може да бъде белязан от интроспекция, която в последна сметка ще бъде по-продуктивна. Важно е да знаете кои сте и какво желаете от живота, като дефинирате какво би трябвало да дадете и да очаквате от вашите взаимоотношения като цяло. Вероятно е нужна смяна в рутината ви през юли - това е явно. Може да се почувствате претрупани от тежката работа, която сте полагали, без значение дали от професионални или персонални отговорности. Вашите другари ви въодушевяват и обогатяват живота ви със своето наличие и поддръжка.

Юли ще бъде удобен за любовни връзки. Венера ще повлияе мощно на знака ви, изключително в края на този месец. Ще се почувствате привлекателни и ще бъдете като магнит за противоположния пол. Говорейки за обич, бъдете подготвени нещо да се случи, неочаквана сантиментална опция може да се появи.
Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР