Скъпи Раци, месец август може да ви даде много, дори

...
Скъпи Раци, месец август може да ви даде много, дори
Коментари Харесай

Август носи много възможности и романтични емоции на Раците

Скъпи Раци, месец август може да ви даде доста, даже и в работата, при изискване че извършите крачка напред, раздвижите водите и създадете опциите и задачите, които желаете да постигнете за себе си.

Искате да намалите темпото, само че сега това е невероятно, тъй като имате нови бизнес цели. Периодът е удобен за проучване на непознати езици и като цяло за пътешестване в чужбина.



Марс, преминаващ през Телец, е в действителност позитивен пренос за вашия знак, който до 20 август ще минава през по-спокоен и конструктивен интервал. Ще имате огромно предпочитание да вършиме, да участвате, да научавате нови неща.

Безсмислено е да стоите в увиснали и затънали в обстановки, които не водят до на никое място. С Юпитер във вашия 10 дом (статус, кариера) е време да предизвикате себе си с нови цели и по-широки вероятности, само че защото планетата стартира своето годишно ретроградно придвижване и може да ви направи малко по-несигурни какво да вършиме.



Следете деликатно какво се случва в края на месеца, тъй като в някои случаи може да имате нещо или да станете очевидци на събитие с нищожен образ, само че което ще отвори пътя за поредност от верижни събития.

Венера транзитира във вашия знак (до 11 август), имате високо уважавана астрална поддръжка: можете да разчитате на възприятията на обич и другарство, които ще можете да изразите в най-голяма степен и също по този начин няма да останат незабелязани.

Пред обвързаните във връзка хора е месец, в който ще вършат проекти за бъдещето с колегата си, ще мечтаете за покупка на неподвижен парцел, разширение на фамилията, брак, в случай че още нямате. Свободните представители на знака ще имат опция да влязат във връзка, която ще бъде извънредно сантиментална.

Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР