Скъпи приятели! В 4.00 тази сутрин се върнах бесен от

...
Скъпи приятели! В 4.00 тази сутрин се върнах бесен от
Коментари Харесай

Разкриха коя е жената, врязала се в протестиращите на бул. Ситняково

" Скъпи другари! В 4.00 тази заран се върнах гневен от 1-во РПУ. Бях акредитиран от арестувания Г.Г. В обясненията, които даде, се съдържаха данни за терористичен акт или опит за ликвидиране, осъществено на 18.08.2020 от лидера на автомобил ** **** ** на площада пред Румънско посолство.

Въпросната жена е била разпитана от служител на реда А. Г. и освободена, без да е извикана пътна полиция, без да ѝ е взета наложителната проба за алкохол и опиати и без да е записана в дневника на РПУ.

След 2-часово унизително очакване за да подам сигнал против тази жена, за освидетелстването ѝ за упойващи субстанции и пускане на произвеждане за опит за ликвидиране, Г. и началника му изрично отхвърлиха да разкрият името на водача, което в нарушаване на разпоредбите за пропускателен режим в Министерство на вътрешните работи не е отразено и дневника ", заяви във фейсбук през днешния ден юрист Минчо Спасов.

Пропомняме, че автомобил с лидер жена и спътници в колата мъж и две деца, на 17.08.2020 година късно вечерта се вряза в протестиращи жители нa бул. " Ситняково " пред Румънското посолство в България.

" До 3:05 часа вечерта на 17 против 18 август от Първо РПУ на “Шипченски проход” с главно авторитетно лице Груев и дама Стоянова, чакахме трите имена на Провокаторката, които не ни бяха предоставени. Освен първото, изпуснато по неточност някак от Груев, мислейки си, че не го записваме, което бе “Елена някаква си, ще проверя” - разбираме от пост във Facebook на Хаго Бабикян.

От информация в регистъра на имуществените връзки сред съпрузите излиза наяве, че брачната половинка на И. С. М. (собственик на автомобила) се споделя Е. Н. М. и най-вероятно това е дамата, която ръководи автомобила, врязал се в протестиращите жители на бул. " Ситняково " през предходната нощ.

До 2014 година Е. М. е била ортодонт в Пловдив, а по-късно е прекратила участието си в Българския зъболекарски съюз /БЗС/ заради работа в чужбина, написа " Либерта ".

Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР