Скъпи приятели. Току-що попаднах на статия, в която разбирам, че

...
Скъпи приятели. Току-що попаднах на статия, в която разбирам, че
Коментари Харесай

Пиленцето от Монако Нина не се спря, коментира раздялата на Митко и Мая!

" Скъпи другари. Току-що попаднах на публикация, в която разбирам, че моят " мъж “- Димитър Господинов, при който попаднах във формата " Смени Жената “-България преди 2 години през 2020г. в гр. София - към този момент е публично разграничен и разведен с неговата законна брачна половинка - Мая и към този момент си има нова жена до себе си!!! А какъв брой доста се кълняха какъв брой се обичат, че не могат един без различен и, че са съвършеното семейство, ами май към този момент не е по този начин да ви кажа!!!

За разлика от нас с Борислав, който 2 години по-късно от фотосите на предаването сме си още веднъж дружно и най-много семейство и продължаваме да водим същия първокласен и гъзарски метод на живот тук на Френската Ривиера - Монако, Кан и Сен Тропе. Заедно сме си и ще продължим да бъдем дружно като същинско патриархално семейство, с построена ценностна система, правила в живота, цели и фантазии и бих желала да кажа, че се обичаме повече от всеки път “. 

Така пиленцето от Монако - Нина разяснява в персоналния си Инстаграм профил раздялата на Митко и Мая от " Смени дамата ".
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР