Скъпи приятели на демокрацията,в живота на всеки човек има незабравими

...
Скъпи приятели на демокрацията,в живота на всеки човек има незабравими
Коментари Харесай

Александър Йорданов: Всеки глас за СДС-хубави дни за Варна

Скъпи другари на демокрацията,

в живота на всеки човек има незабравими дни. Никога няма да не помни първата изборна победа във Варна на Съюза на демократичните сили на 10 юни 1990 година Тогава варненци показаха пътя на цяла България към независимост, народна власт и европейско бъдеще. Това бе прелестен ден за „ синя Варна “.

Отново предстоят избори. И още веднъж Съюз на демократичните сили е политическата мощ, която може да подсигурява, че Варна ще остане „ синя ”. Всеки глас за претендентите на Съюз на демократичните сили за Общинския съвет ще значи, че градът ни ще има професионално, несъмнено и в полза на жителите ръководство. Защото Съюз на демократичните сили е името на откритото и почтено политическо държание. И по този начин ще остане записано в историята на България.

На тези избори, ние варненци, имаме дълг пред България. Ние не би трябвало да допуснем леви и националпопулистки партии да овладеят ръководството на града ни. Защото това би било антиевропейско и изменничество по отношение на паметта на всички, които не са към този момент сред живите, само че които бяха антикомунисти и родолюбци, а не проводници на непозната на българските ползи политика. Говоря за партии като Българска социалистическа партия и „ Възраждане “, гласуването за които ще донесе единствено беди на родния ми град.

В листата на Съюз на демократичните сили има потвърдени експерти, авторитетни персони, които освен желаят, само че и действително могат да работят за триумфа на нашия град. Тяхното присъединяване в Общинския съвет ще подсигурява несъмнено болшинство, което само е в положение да взема решение проблеми, а не да се трансформира в безмислена говорилня и място за подмолни договорености. Честното ръководство допуска устойчиво болшинство в Общинския съвет, а не дребни групи по партийни ползи.

Скъпи другари,

Варна, това е нашата Европа. Нека не я предаваме в ръцете на нейните недоброжелатели. Защото, както гласуваме, по този начин и ще живеем.

Гласувайте с бюлетина № 64 за претендентите на Съюза на демократичните сили!

Александър Йорданов

Евродепутат от Съюз на демократичните сили в Европейската национална партия
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР