Скъпи приятели, на 24 септември миналата година ви обещах, че

...
Скъпи приятели, на 24 септември миналата година ви обещах, че
Коментари Харесай

Ламбо на Сцена на кръстопът: Благодаря ти, Пловдив!

Скъпи другари, на 24 септември предходната година ви дадох обещание, че ще се върна на сцената – тук в Пловдив. Ето ме пред вас със спектакъла „ Актрисата ”. Датата 22-и ми е доста особена – на 22 август ме оперираха, на 22 септември умря сестра ми, на 23-и бе рожденият ден и си отиде обичаната ми Мария. Тук съм, с цел да ви благодаря за обичта ви към театъра, към актьорите и персонално към мен. С тези думи се обърна към публиката в Драматичния спектакъл проф. Стефан Данаилов на финала на 23-ото издание на Международния есенен фестивал „ Сцена на кръстопът ”.
Големият артист и арт шеф на сценичен конгрес бе част от спектакъла „ Актрисата ” дружно с Аня Пенчева, иван Панев, Кирил Ефремов, Ненчо Илчев, Живко Сираков, Павел Иванов, Божидар Мицев и Боряна Бабанова.
Ламбо не пропусна да благодари и на главния спонсор на „ Сцена на кръстопът ” инж. Димитър Георгиев и на шефа на Драматичния спектакъл Кръстю Кръстев, че дружно с екипа на фестивала настойчиво не престават да го поддържат и поддържат.
„ Благодаря на Митко и неговите съидейници от спонсорското семейство, на Общината и на Министерството на културата. Щастлив съм, че този фестивал е значима част от живота на пловдивчани ”, сподели още Стефан Данаилов и не пропусна да изрази насладата си от множеството цветя, които екипът на „ Актрисата ” получи, тъй като: „ ние – актьорите, обичаме цветята, обичаме аплодисментите, те са знак на почитание към работата ни на сцената ”.
„ Минаха 23 години. В началото да подкрепяш фестивала беше доста мъчно, в този момент към този момент не е толкоз. Благодаря на Стефан Данаилов и на целия учредителен екип. Казваме сбогом на 23-ото издание на „ Сцена на кръстопът ” и да живее 24-ото ”, сподели главният спонсор на форума инж. Димитър Георгиев.
Директорът на театъра Кръстю Кръстев добави, че 23 години са малко и се надява да бъде очевидец и на 50-ото издание на театралния фест. Кръстев насочи специфични благодарности към пловдивската аудитория.
А тя не изневери на „ Сцената ” и тази година. Над 5000 фенове гледаха фестивалните представления в Голямата и Камерната зала на театъра, както и в Кукления спектакъл. Билетите за някои от спектаклите свършиха безусловно за дни, а на сцената под тепетата гостува пъстра палитра от представления от българския сценичен плакат, както и посетители от Украйна и Унгария.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР