Скъпи приятели, Днес изпълних обещанието си и в 08:30 сутринта

...
Скъпи приятели, Днес изпълних обещанието си и в 08:30 сутринта
Коментари Харесай

ЙОРДАН БОНЕВ: Днес изпълних обещанието си и в 08:30 сутринта внесох сигнала за готвения от престъпни олигарси с мръсни пари певрат в главна прокуратура

Скъпи другари,

Днес изпълних обещанието си и в 08:30 сутринта внесох сигнала за готвения от незаконни олигарси с мръсни пари певрат в основна прокуратура.

Не считам да разясня повече сигнала, тъй като имам цялостното доверие в правоохранителните органи на Р България. Но ще отговоря на бруталните неистини и операции на лицето Десислава Иванчева и на родния ми татко Венцислав Ангелов – Чикагото, както и на клеветите и лъжите по мой адрес в медиите, финансирани от Цветан Василев и Иво Прокопиев.

Обръщам вниманието на всички останали български медии, че с изключение на десетките чатове межу двете лица, съм популяризирал и приложил към сигнала видеозапис и десетки звукозаписи, които изцяло потвърждават моята теза, потвърждават съответните числа, написани в чатовете и опровергават последвалия спешен ПР на забърканите лице Десислава Иванчева, Георги Георгиев от Сдружение „ Боец” и Венцислав Ангело – Чикагото.

Абсурдно е по какъв начин е допустимо даже медии, финансирани от Цветан Василев, да копират без изключително мнение защитната теза на Иванчева и Чикагото, че надали не профилите, с които са общували, били подправени и не били основани от тях самите.

В продължение на един месец бях непрекъснато част от тази незаконна тайфа и видях по какъв начин тези хора поддържат връзка между тях по десетки способи за мръсни пари и платени митинги - посредством хартиени бележки, секретни приложения като „ Телеграм” и „ Сигнал” и профили във Facebook, които се основават, употребяват се за ден- два, закриват се и след оше ден отначало се основават. Държа да подчертая, че двата профила, посредством които споделяха Десислава Иванчева и Венцислав Анеглов – Чикагото, бяха мигновено изтрити нощес, откакто сигнала се популяризира в медиите, някои обаче съумяха да създадат скрийншоти.

Цялата комукация сред татко ми и Иванчева във Facebook е осъществена от особено основан от Десислава профил – DeSislava Ivancheva и т.н автентичен профил на татко ми във Facebook Ventsislav Angelov. След всяка връзка те бързаха да изтрият известията, поради което аз разполагам с дребна част от разменените сред тях такива. По стичане на събитията имам кодовете за достъп до фейсбука на татко и когато ме изолираха и не участваха на срещите им успявах да проследявам протичащото се през него.

Комуникацията сред мен и татко ми, заради липса на взаимно доверие, се извършваше от особено основан за задачата профил - Venysislav Angelov.

През живота си съм имал допир с незаконни детайли, само че в никакъв случай не съм срещал толкоз консперативна и вероломна персона като въпросната Десислава Иванчева и съм уверен, че тя лъже без да и мигне окото както за рушветите, получени в „ Младост”, по този начин и за всяко едно деяние след постановената и на първа правосъдна инстанция 20- годишна присъда.

Попадайки измежду такива нарушители, рискувах живота си, към този момент се уповавам на отбраната на общото мнение и на прокуратурата, която сезирах в качеството си на очевидец.

Дали харесваме или не дадена власт няма значение, когато наказани и подсъдими олигарси и наркотрафиканти вършат скрит план за тъпчене на конституцията с една цел - да избегнат справедливото отмъщение на закона и дългите присъди в пандиза.

Призовавам всички, които желаят да схванат цялата истина, да кликнат на посочения линк и да последват стъпките за изтеглянето на всички приложени матераили, като наблягам, че най-същественото се крие в ЗВУКОЗАПИСИТЕ.

ЛИНК:

https://we.tl/t-jaDKBUuDgN?src=dnl
Източник: bnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР