Скъпи приятели, Благодаря Ви за ползотворните срещи, за добрите пожелания,

...
Скъпи приятели, Благодаря Ви за ползотворните срещи, за добрите пожелания,
Коментари Харесай

Михаела Крумова: Вотът за ГЕРБ - СДС е вот за европейска България, за стабилност и сигурност

Скъпи другари,
Благодаря Ви за ползотворните срещи, за положителните пожелания, за искреността на думите Ви, за споделените проблеми и терзания, само че най-много за това, че ми се доверихте! Заредихте ме със мощ и сила в една сложна акция, цялостна с недобронамереност и открита неприязън. Мотивирахте ме да приема предизвикването, да слага на всеослушание Вашите проблеми и да работя праволинейно за решаването им.
Искам да Ви уверя, че Вашите страхове са мои отговорности. Намирам за основателни всеки един от проблемите, които поставихте пред нас. Надявам се да дадете на мен и на ГЕРБ - Съюз на демократичните сили безапелационна поддръжка и опция да създадем нужното, с цел да подобрим живота Ви. Готови сме да поемем отговорност за ориста на страната в най-тежкия интервал от началото на прехода.
С тези думи се обърна на финала на предизборната акция към жителите на Кюстендил и цялата област, Михаела Крумова - трета в листата на коалиция ГЕРБ - Съюз на демократичните сили, правист с дългогодишна процедура и депутат в 45-ото Народно събрание.


Крумова съобщи още: “Като политик, държавник, правист и жена, ще поддържам всички начинания, свързани със фамилията, майчинството, с правата и опциите за дамите в обществото ни. Работата за положително обучение и качественото опазване на здравето ще продължи да бъде наш приоритет. ”



Кандидатът за депутат от Кюстендил бе безапелационна: “Ясно желая да заявя: България повече няма време за политически опити! Нямаме време за никакви други решения, с изключение на за верните – за спокоен и добър живот в общия ни европейски дом! Няма да позволим да загубите работните си места поради галопиращите цени! Няма да допуснем да стоите на мрачно и на студено поради многомилионните комисионни на медиатори и политически търгаши! ”



Михаела Крумова приключи с думите: “Вотът за ГЕРБ - Съюз на демократичните сили е избор за европейска България, за непоклатимост и сигурност, за европейски стандарт на живот и споделена грижа за всички българи.


Разчитам на Вашата поддръжка и благодаря!
Бъдете здрави! ”



Купуването и продаването на гласове е закононарушение.

Тази обява е платена политическа реклама. Статията не е журналистически материал и не отразява публицистичната политика на Darik.bg. Медията не може да подсигурява стандарти като обективност и меродавност за оповестено платено наличие.
Източник: dnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР