Скъпи Овни, това е много интензивен период, който можете да

...
Скъпи Овни, това е много интензивен период, който можете да
Коментари Харесай

Скъпи Овни, през август няма да ви липсват възможности

Скъпи Овни, това е доста натоварен интервал, който можете да управлявате по-добре единствено в случай че полагате малко грижи. Не ви липсват хрумвания или сила, с цел да блеснете.

Важно е вашата сила да бъде ориентирана непосредствено и позитивно към реализацията на вашия същински капацитет, а не към нещо, което, колкото и вълнуващо да наподобява първоначално, не е в сходство с най-истинските ви потребности.

Така че, в случай че желаете да получите положителни резултати, постоянно ще би трябвало да се движите по терена, който е най-удобен за вас, към съответни цели, оставайки постоянно поредни.
От вас зависи да се обновите, да се осмелите, даже да преодолеете себе си. Няма нищо невероятно за Овен, заслужен за това име. Но не прекалявайте, защото може да възникне напрежение, в случай че работата ви откъсне от обкръжението ви и ви държи напрегнат. Спестете скъпото си време за околните си.



Ще се изкушите да надхвърлите границите си, да изпитате вълнението от нови неща (дори от еротична позиция!). Изберете по-интуитивен метод към проблемите, това отношение ще ви защищава от предизвикателство на напрежение, без значение дали на работа или вкъщи.

Венера е във вашия IV дом в знака Рак, който е обвързван с прочувствената ви сигурност. За да извлечете максимума от тази обстановка, ще би трябвало да се научите да балансирате личните си прочувствени потребности с тези на хората към вас.



Юпитер стартира годишното си ретроградно придвижване, пренос, който може да ви подтикне да преразгледате своите мотивации, вашите вярвания, вашите полезности. Няма да ви липсват благоприятни условия, само че ще би трябвало да избягвате да тръгвате по път, който не ви подхожда.

Избягвайте да се изнервяте, защото се противопоставяте на сили, които са отвън вас. Внимавайте да не генерирате недоразумения заради несъразмерна страст и заложете на своята схватливост, с цел да накарате околните си да схванат, че трансформациите не трансформират желанието за преживяване на съразмерен фамилен продан.
Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР