Скъпи Лъвове, април е изпълнен със синхрон, мистика и магия,

...
Скъпи Лъвове, април е изпълнен със синхрон, мистика и магия,
Коментари Харесай

Лъвове, през април ще получите власт и нови възможности в любовта

Скъпи Лъвове, април е изпълнен със синхрон, мистичност и магия, до момента в който Слънцето пътува през Овен, осветявайки бранша на вашата натална карта, който ръководи духовността. Свързването с Вселената би трябвало да бъде приоритет в този миг, изключително когато новолунието се демонстрира на небето на 1 април.

В кариерата бихте могли да извършите пробив, в случай че се мобилизирате и не пропуснете някои предоставящи ви се благоприятни условия. Ще имате тласък да продължите напред и да спечелите някои безапелационни победи. Възможно е разширение на взаимни бизнес планове. Съгласете се на лидерска позиция, единствено в случай че сте уверени в своите мощни страни, качества и качества. Някои представители на знака ще поемат по напълно друг път на развиване от досегашния. Ограничете напомпаното самочувствие и дръжте под надзор емоционално-чувствената импулсивност. За да съумеете, ще ви трябват артистичност, дипломатичност, еластичност, неизменност, както и малко ловкост и да пуснете също в деяние естествения си сексапил. Често ще ви обзема мощен прилив на ентусиазъм.

 жена

Здравето може да сервира неприятни изненади, само че бързо ще се възстановите, в случай че вземете навременни и верни ограничения. Когато стане напрегната работната конюнктура, по-добре си вземете няколко дни отмора, релаксирайте, пътувайте, забавлявайте се и ще възстановите бързо силите си.

 жена

Любовното дуо Венера-Марс продължава известно време да минава през вашия осми безоблачен дом, предоставяйки финален късмет да се сближите с колегата си и да уредите връзките си, както и финансови въпроси. Повечето Лъвове ще се радват на постоянен фамилен живот. Приемете всички благоприятни условия на брака като огромна благословия. За необвързаните се плануват позитивни промени в региона на партньорството, само че съпровождани и от спорни трендове.
Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР