Скъпи Козирози, през март планетните вибрации са идеални за безпрекословно

...
Скъпи Козирози, през март планетните вибрации са идеални за безпрекословно
Коментари Харесай

Козирози, съдбата ви е подготвила изненади в любовен план през март!

Скъпи Козирози, през март планетните трептения са идеални за категорично търсене на нещата, които желаете. През първата половина на месеца ще сте цялостни с сила. Това са положителни времена да вършиме нови проекти, да се грижите за себе си и своите стремежи и прищявки. Ще имате доста неща за образуване, тъй като ще бъдете еднообразно взискателни на всички равнища: в работата, в фамилията и по други въпроси.

Активен и кондензиран със събития интервал, когато бързата реакция и ексцентричният метод към всевъзможни въпроси ще се трансфорат във вашите съществени козове. Може да сте по-претоварени с работни задания от нормално. Едно е несъмнено: този месец ще бъдете супер дейни от заран до вечер. Ще би трябвало да внимавате в две направления: връзки и пари. Когато става въпрос за пари, пробвайте се да бъдете допустимо най-внимателни: без заеми или спомагателни разноски.



Може да се появи бодърствуване и главоболие, които несъмнено не трябва да подценявате. Това демонстрира, че може да се наложи да приемате нещата по-леко, като компенсирате работата си с някаква активност, която ви доставя наслаждение или най-малкото, която намирате за релаксираща. Не позволявайте на мързела да надделее и започнете да мислите за здравето си, с цел да нямате проблеми по-късно. Посетете ортодонт. Избягвайте течения, обличайте се съгласно времето, дръжте краката си топли.



Дайте си персонален обет да се отървете от непотребното, насъбрано през годините и да освободите място за новите неща, които ще дойдат. Сбогувайте се с всичко, което към този момент не е потребно за вас, тъй като Вселената в този момент ви дава опция да се развивате и да продължите напред в живота си. Утешете се с обстоятелството, че всичко, което би трябвало да извършите, е в името на личностното развиване.

Популярността ви ще нараства, другите ще се обръщат към вас освен за другарство, само че и за помощ и препоръки. Вашият любовен живот ще се издигне на по-високо равнище този месец. Ще забележите позитивни трендове в живота си. Съдбата ви е подготвила редица приятни изненади.
Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР