Скъпи жители на община „Марица“,В деня, когато е роден Исус

...
Скъпи жители на община „Марица“,В деня, когато е роден Исус
Коментари Харесай

Поздравление от кмета на община “Марица“ Димитър Иванов по случай Рождество Христово

Скъпи поданици на община „ Марица “,

В деня, когато е роден Исус Христос, се раждат и фантазиите за по-добро бъдеще, за мирна и плодородна година. След последния интервал на тествания, през който преминахме, от все сърце имам вяра, че настъпващата 2022 година ще е по-спокойна и наситена с естетика и наслада.

Всеки от нас, по един или различен метод, се сблъска с следствията от пандемията. Някои преодоляха по-леко трудностите, други – не толкоз. Поуката за всички ни е, че единствено дружно, с отговорност, съчувствие и грижа за другите, ще можем да оставим зад себе си тези 2 години, които трансформираха целия ни живот.

В този популярен за християните празник, искам сърцата Ви да са цялостни с обич, а душите и домовете Ви – с топлота! Помагайте си, прощавайте си, милейте един за различен, проявявайте повече съгласие, състрадание и състрадание към близък си!

В този сърдечен ден, в който се е родил Божият Син Исус Христос, Ви поисквам да сте благословени с доста здраве, мъдрост, благодат и благополучие през цялата година! Нека вярата ни в Бог не ни напуща и ни дава сили за доста положителни и праведни каузи, дано Исус Христос закриля нас и фамилиите ни!

Честито Рождество Христово!

Кмет на община „ Марица “

Димитър Иванов
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР