Скъпи читателю, В тази книга се разказва за семейство, което

...
Скъпи читателю, В тази книга се разказва за семейство, което
Коментари Харесай

Излиза нов роман - тийн фентъзи Гости отдалеч

Скъпи читателю,
В тази книга се споделя за семейство, което емигрира на непозната планета, откакто Земята е разрушена по време на нуклеарна война.
Май ще е малко пресилено да нарека хумористична книга, която стартира в сянката на нуклеарен апокалипсис, само че – почтена дума! – тя е доста по-веселяшка, в сравнение с предпоставките подсказват.
Повечето смях нахлува в нея с помощта на Лан – повествовател и основен воин. Неговото възприятие за комизъм озарява инак мрачните дни, до момента в който цялото семейство Мифуне се бори с огромния въпрос, подложен от извънземните им домакини: за какво да отварят домовете си за тип, който преди малко е взривил личната си планета?
Този въпрос съставлява и гръбнакът на вълнуващата занимателна история, която децата гълтам за забавление, даже и да не долавят в преживелиците на Лан алегорично ехтене от събитията в действителния свят.
Внимателните читатели могат да виждат също и че съм пропуснал множеството детайлности при описанието на Лан.
Сред най-хубавите свойства на книгите е фактът, че са взаимно дело на две въображения: това на създателя и това на читателя. В случая съм дал на читателите малко повече независимост от нормалното, с цел да си показват такава версия на Лан, която най-добре ще им пасне. Смятам, че по този начин историята става по-духовита – уповавам се и вие сте съгласни.
Благодаря, че ще прочетете тази книга!
С най-хубави пожелания:
Джоф
За създателя
Джоф Родки е създател на комедийната поредност Близнаците Тъпър, приключенската трилогия Хрониките на Яйцето и хумористичния разказ Пиратите на историята показват: Заседнали в каменната епоха, който върви в комплект с справочник за деца, които желаят сами да пишат свои истории. По специалност е сценарист и е номиниран няколко пъти за премията Еми. За пръв път излиза на български език.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР