Скъпи българи, на 6 септмеври отдаваме почит на нашите предци,

...
Скъпи българи, на 6 септмеври отдаваме почит на нашите предци,
Коментари Харесай

Можем сами да решаваме бъдещето си, без отвън да определят пътя ни

Скъпи българи, на 6 септмеври отдаваме респект на нашите предшественици, които с нечувана смелост направиха Съединението на Княжество България и Източна Румелия, без да се преценяват с Великите сили, съобщи през вчерашния ден водачът на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова, която посети град Съединение и поздрави българите по случай 137 години от Съединението на Княжество България и Източна Румелия. " Иван Вазов написа: " Това е една от най-лесните революции, тъй като беше победила в душите на хората. " Нека в душите си да приемем, че силата ни е в единението ", прикани Нинова.
" Имаме всичко - прелестна земя и природа, дух и просвета и сме умен народ. Имаме героична история. Нека се поучим от нея. Сами да решаваме нашето бъдеще, без да разрешаваме някой извън да дефинира пътя ни ", подчирта Нинова.
Година преди Съединението в. " Народний глас " написа: " Нашата задача е ясна и лежи на нашите плещи. За осъществяването и би трябвало да се надяваме единствено на себе си. " Само от нас зависи да си подадем ръка и дружно да градим благополучието на българския народ. Можем да го създадем ", безапелационна е Нинова.
Кандидатите за депутати от " Българска социалистическа партия за Блъгария ", както и стотици социалисти се включиха в тържествата по случай Деня на Съединението в цялата страта. Те сложиха цветя пред паметниците на героите, дали живота си за свободата на България.

 
style= " margin: 1rem; background-image: initial; background-position: initial; background-size: initial; background-repeat: initial; background-attachment: initial; background-origin: initial; background-clip: initial; " >

 
  class= " MsoNormal " >
  class= " MsoNormal " >

 
Източник: duma.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР