Скъпи автомобили, яхти, невероятни пътешествия, луксозни къщи и всякакви други

...
Скъпи автомобили, яхти, невероятни пътешествия, луксозни къщи и всякакви други
Коментари Харесай

Богатите деца в Инстаграм продължават да си живеят живота СНИМКИ

Скъпи коли, яхти, невероятни пътешествия, първокласни къщи и всевъзможни други благосъстояния - подобен е животът на богатите хора и техните наследници. А и те не стопират да го показват във обществените мрежи.

Тъкмо, когато си помислихме, че актуалната година няма по какъв начин да стане по-странна, се появи нещо, което да ни обори.



Помните ли всички тези хаштагове и Instagram профили, събиращи блестящия живот на богатите деца на Истанбул, Иран и Instagram като цяло?


Тийнейджъри на мастити предприемачи демонстрираха разкош, който малко на брой в света могат да си разрешат, без даже да са имали и ден трудов стаж.




И сякаш тези младежи го вършат единствено и единствено, с цел да влязат в полезрението на медиите или това на почитателите на въпросните Instagram сметки.


Е, това изказване сякаш се удостовери. Доказателството е нов профил в Instagram, който се споделя Golden Price Tag.


Идеята зад него е еднообразно елементарна, лесна и гениална. За да бъде оповестена фотография в този профил, би трябвало да се преведат сред 1000 $ и 999 999 $ на банкова сметка.


Най-интересното? До момента са го създали 4 индивида.


Какъв е смисълът? Да се покаже на другите богати деца, че тези богати деца могат да пръскат пари за безусловно безсмислени цели.


Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР