Скъпарската рокля за 50 бона, с която Цеци взе за

...
Скъпарската рокля за 50 бона, с която Цеци взе за
Коментари Харесай

Световно признание! Роклята на топ дизайнерката Евгения Борисова за сватбата на Цеци Красимирова предизвика световен фурор!

Скъпарската рокля за 50 бона, с която Цеци взе за брачен партньор американския милионер Майкъл Струмейтис е дело на родната дизайнера Евгения Борисова.   Пищната одежда бе шита в продължение на три месеца от Борисова и още 7 шивачки в ателието й в София, а за превозването й до Испания младоженката нае цялостен тир. Дни след сватбата приказната рокля още е тематика в светските среди. Ето какво написа Евгения Борисова във Facebook. 

„ Приятели, след многото изявления в пресата и поздравления за роклята, която изработихме за Цеци Красимирова през днешния ден се уверих, че в действителност сме свършили добра работа, защото преди три часа прелестната Мис Свят 1994 Ашвария Рай разгласява фотоси от представянето си на филмовия фестивал в Кан и концепцията им, която е дело на AChi Studio се приближава до нашата. Заложено е от дизайнерите на самоуверен абсолютизъм и обемни линии, изящен разкош с емфатичен лукс, пищтност от щраусови пера и комплицирани структури.

Роклята е безусловно артистична и запаметяваща се, сигурно не оставя безразлични фенове и предизвика полемики и мнения. Преди години невероятните Ralph & Russo, които могат да изработят от годежната рокля на Меган Маркъл до провокативна визия на Рита Ора изпратиха същата на Британските музикални награди 2018 с сходен тоалет “.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР