“Скъпа Корнелия, от името на Испанската социалистическа работническа партия (PSOE),

...
“Скъпа Корнелия, от името на Испанската социалистическа работническа партия (PSOE),
Коментари Харесай

Испанските социалисти към Нинова: С Вашето лидерство БСП ще продължи успешно да изпълнява водеща роля в българската и европейската политика |

“Скъпа Корнелия, от името на Испанската социалистическа работническа партия (PSOE), бих желала да насочва сърдечните си поздравления за преизбирането Ви за ръководител на Българска социалистическа партия. Убедена съм, че с усърдна работа и отдаденост, вашата партия ще придобива все по-голяма мощ и мощност като още веднъж се свърже с жителите. ”

Това написа в писмо до ръководителя на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова ръководителят на Групата на социалистите и демократите в Европейския парламент от името на Испанската социалистическа работническа партия (PSOE) Ираче Гарсия Перес. Тя декларира, че двете партии би трябвало да бъдат надълбоко вкоренени в гражданското общество, като за тази цел левицата би трябвало да се обнови и приспособява, с цел да бъде същински модел за подражателство на прогресивните жители.

“Уверена съм, че избирането ви по време на директни избори измежду членовете на партията още един път потвърждава какъв брой отдадена е вашата партия на демокрацията и прозрачността ”, акцентира тя

Перес разяснява, че в актуалните времена на пандемия, популизъм и неустановеност, социалистите и социалдемократите би трябвало да препотвърдят прогресивните си възгледи и политически стратегии, с цел да обезпечат ясна и съгласувана опция за по-голямата част от жителите.

“Следим с огромно безпокойствие развиването на политическата рецесия в България. Гражданите са изгубили доверие в държавното управление и в съществени институции в страната, а това е неприемливо в държава- членка на Европейски Съюз ”, написа още ръководителят на Групата на социалистите и демократите в Европейския парламент.

Перес изрази мнение, че ръководещата партия нито схваща, нито почита работата на Групата за наблюдаване на демокрацията, върховенството на закона и главните права на Европейския парламент, която предходната седмица е обърнала изключително внимание на последните развития в България.

“Вие можете да разчитате на поддръжката ми като Председател на Групата на социалистите и демократите за справяне с актуалната рецесия, както и за битка с корупцията, които подлежат на наблюдаване от Европейски Съюз ”, акцентира Перес.

“Напълно уверена съм, че с вашето водачество и ангажираността на партията ви в границите на „ Социалистите и демократите “, Българска социалистическа партия ще продължи сполучливо да извършва водеща роля в българската и европейската политика ”, декларира Ираче Гарсия Перес. Тя чака с неспокойствие да се укрепят взаимоотношенията сред двете партии при отстояването на общите им цели: демокрацията, равнопоставеността и феминизма, върховенството на закона и прогресивните политически оферти за обезпечаване на едно по-добро и по-справедливо общество.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР