Скъпа Корнелия, от името на Испанската социалистическа работническа партия (PSOE),

...
Скъпа Корнелия, от името на Испанската социалистическа работническа партия (PSOE),
Коментари Харесай

Испанските социалисти към Корнелия Нинова: С вашето лидерство БСП ще продължи успешно да изпълнява водеща роля в българската и европейската политика

" Скъпа Корнелия, от името на Испанската социалистическа работническа партия (PSOE), бих желала да насочва сърдечните си поздравления за преизбирането Ви за ръководител на Българска социалистическа партия. Убедена съм, че с усърдна работа и отдаденост, вашата партия ще придобива все по-голяма мощ и мощност като още веднъж се свърже с жителите. " Това написа в писмо до ръководителя на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова ръководителят на Групата на социалистите и демократите в Европейския парламент от името на Испанската социалистическа работническа партия (PSOE) Ираче Гарсия Перес. Тя декларира, че двете партии би трябвало да бъдат надълбоко вкоренени в гражданското общество, като за тази цел левицата би трябвало да се обнови и приспособява, с цел да бъде същински модел за подражателство на прогресивните жители.

" Уверена съм, че избирането ви по време на директни избори измежду членовете на партията още един път потвърждава какъв брой отдадена е вашата партия на демокрацията и прозрачността ", акцентира тя
Перес разяснява, че в актуалните времена на пандемия, популизъм и неустановеност, социалистите и социалдемократите би трябвало да препотвърдят прогресивните си възгледи и политически стратегии, с цел да обезпечат ясна и съгласувана опция за по-голямата част от жителите.

" Следим с огромно безпокойствие развиването на политическата рецесия в България. Гражданите са изгубили доверие в държавното управление и в съществени институции в страната, а това е неприемливо в държава- членка на Европейски Съюз ", написа още ръководителят на Групата на социалистите и демократите в Европейския парламент.

Перес изрази мнение, че ръководещата партия нито схваща, нито почита работата на Групата за наблюдаване на демокрацията, върховенството на закона и главните права на Европейския парламент, която предходната седмица е обърнала изключително внимание на последните развития в България.
" Вие можете да разчитате на поддръжката ми като Председател на Групата на социалистите и демократите за справяне с актуалната рецесия, както и за битка с корупцията, които подлежат на наблюдаване от Европейски Съюз ", акцентира Перес.

" Напълно уверена съм, че с вашето водачество и ангажираността на партията ви в границите на „ Социалистите и демократите ", Българска социалистическа партия ще продължи сполучливо да извършва водеща роля в българската и европейската политика ", декларира Ираче Гарсия Перес. Тя чака с неспокойствие да се укрепят взаимоотношенията сред двете партии при отстояването на общите им цели: демокрацията, равнопоставеността и феминизма, върховенството на закона и прогресивните политически оферти за обезпечаване на едно по-добро и по-справедливо общество.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР