Скъпа Колийн Женен съм от 10 години и ние имат

...
Скъпа Колийн Женен съм от 10 години и ние имат
Коментари Харесай

„Съпругът и аз винаги сме искали още едно дете и сега не сме сигурни – егоистично ли е да имаме само едно?“

Скъпа Колийн

Женен съм от 10 години и ние имат наследник на пет години. Бяхме на път да стартираме IVF, когато забременях по натурален път, което беше отлично.

След това страдах от малко следродилна меланхолия, само че последователно я преодолях с поддръжка. Нашият наследник в този момент е на учебно заведение и за първи път от доста време нещата се усещат по-спокойни у ​​дома.

Винаги сме казвали, че когато синът ни отиде на учебно заведение, ще опитаме да имаме второ бебе, т.к. постоянно сме желали повече от един. Аз съм една от тримата, а брачният партньор ми е един от четиримата.

Не съм сигурна дали си фантазирам това, само че брачният партньор ми наподобява не желае да прави секс тези дни и се чудя дали е като се замисля за друго бебе. Честно казано, не съм сигурен дали желая още веднъж да преживея новороденото, само че не съм му споделил нищо.

Също по този начин не знам какъв брой елементарно би било да го получа бременна и мисълта за IVF не е привлекателна. Чувствам, че ми лиши доста време да привикна да бъда родител и най-сетне има светлина в края на...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР