СКЪПА АБИ: Моят красив осиновен син, Алън“, на 32 години,

...
СКЪПА АБИ: Моят красив осиновен син, Алън“, на 32 години,
Коментари Харесай

Скъпа Аби: Семейството ми изолира сина ми, преди да се самоубие, изпълнен съм с негодувание

СКЪПА АБИ: Моят хубав осиновен наследник, „ Алън “, на 32 години, лиши живота си преди шест месеца. Той се бореше с психологични болести през целия си живот. Той имаше близки връзки с братовчед си - в действителност момчетата бяха неразделни. Но когато Алън стартира да пуши тютюн на 13 години, сестра ми към този момент не го допускаше до сина си, макар че брачният партньор й пушеше. Алън беше унищожен.

По-малкият ми брат има огромна хижа и е хазаин на годишни събития за лов на елени. Приближих се до него няколко пъти, с цел да попитам дали Алън може да бъде поканен на лов или просто да бъде поканен в северните гори за развлечение. Отговорът му постоянно беше „ Този ​​път не “.

Съпругът ми умря преди 11 години. Идвайки от огромно семейство, мислех, че ще получа малко помощ от тях. Точно противоположното. Днес съм останал с горчиви усеща към фамилията си. Знам, че в никакъв случай няма да преодолея тези загуби или възприятието, че отхвърлянето от моите братя и сестри е част от депресията на Алън. Не желая да...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР