Скандалното вице Симеонов за пореден път стана за смях пред

...
Скандалното вице Симеонов за пореден път стана за смях пред
Коментари Харесай

ПЪРВО В BNEWS! WC министърът Симеонов към потребител във Фейсбук: Отиваш на парти, ама до 23:00 часа! Когато не ми се спи, ми е кеф да...

Скандалното вице Симеонов за следващ път стана за смях пред цяла България! Под своя обява в персоналната си страница във Facebook, той дава отговор на огромна част от мненията на хората, които му се подиграват по отношение на проблема по паметното заведение "Какао бийч ".

Припомняме ви, че емблематичното заведение "Какао бийч " отвори порти още веднъж, след осъществяване на всички наставления от акцията "Шум " на тоалетния министър Симеонов!

Един от скандалните мнения на популиста Симеонов е в отговор на изявление на елементарен жител.

Facebook потребителят написа:

"Тази вечер сме на доста крепко празненство на Какао Бийч!!! Това е най-важното! "

Отговорът на Симеонов:

"До 23:00ч. "

Циркът не свършва дотук! Малко по-надолу в мненията Мила Попова написа:

"Ако си задремал през 2010г. и се събудиш в този момент, чувайки новината за вицепремиер, чиято съществена задача е затварянето на плажни заведение, може да се объркаш, че си се събудил на о-в Търкс и Кайкос. "

Контра отговорът на вицето не закъснява:

"Мила Мила това ми е развлечението, когато съм в отпуск и не ми се спи. А кабинетът на някогашната ти началничка е в пъти по-продуктивен, в сравнение с по нейно време. "

Коя е някогашната началничка на въпросната госпожа Попова към този момент остава неразкрито.

Публикацията на Симеонов събра голям брой мнения, които искрено са за подигравка и безпощадни насмешки с министъра!

По всичко проличава, че господин Валери Симеонов чете мненията на народа и персоналните рецензии към него и работата му, която той назовава "развлечение ". Както разбрахме от неговия коментар, Симеонов обикаля на инспекции, когато не му се спи. Дали от нерви, или от всякакви вещества не се знае, само че едно е ясно - тежка инсомния мъчи вицето!

Съветваме господин Симеонов да се погрижи за съня си, тъй като в този момент към този момент си обясняваме неналичието на адекватност и кондиция!

Господин Симеонов, заемате виновна служба и положителният сън е витално значим!

За положителното на народа и българското Черноморие съветваме - дайте си заслужена отмора и не се показвайте на открито известно време! Достатъчно се борихте с децибелите! Тежко и отговорно е! Отморете, или най-малко се погрижете за казуса с подправения алкохол по Черноморските нощни заведения, който натравя деца!

БиНюз напомня, че ежедневно в лечебните заведения постъпват малолетни и малолетни деца с алкохолни натравения, като се стига и до смъртни случаи.

Проблемът с нискокачествените питиета е надалеч по-сериозен и наболял от малко звук допълнително!



Източник: bnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР