Скандалното ранчо на Майкъл Джексън може да бъде разрушено след

...
Скандалното ранчо на Майкъл Джексън може да бъде разрушено след
Коментари Харесай

Имението „Невърленд“ застрашено от разрушаване

Скандалното ранчо на Майкъл Джексън може да бъде разрушено след последните обвинявания в корист с деца, предвиждат известни американски брокери пред в. " Сън ".

Агенцията притежател на парцела се бори да продаде разположеното в Калифорния на повърхност от 2700 акра имение „ Невърленд “ , откакто понижи цената от 100 млн. $ през 2015 година до 31 млн. $ през днешния ден.

Имотът се появи още веднъж на пазара след появяването на документалния филм „ Да напуснеш Невърленд “ , който в детайли разказва поредност от срамни случаи, разказани от жертви на педофилските пристрастености на починалата звезда , която умря през 2009 година

Един от съоснователите на брокерската къща „ Property Solvers “, съобщи пред Дейли Стар Онлайн, че притежателите евентуално ще решат да понижат загубите си и да унищожат имението.

" Подозирам, че множеството от него ще бъде разрушено, тъй като се колебая, че доста от купувачите на парцели ще желаят да запазят наследството на Майкъл Джексън след този фрапантен документален филм. Може да има и такива, които биха реиновирали „ Невърленд “ по някакъв метод, само че съгласно мен това би било обречено на неуспех “, изясни той.-->
 Gulliver/Getty Images

Той добави, че даже в случай че бъде продаден, парцелът " без подозрение е на загуба ", тъй като " тъмният облак към Майкъл Джексън ще окаже въздействие на продажната цена ".
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР