Скандалното милионерско чедо Добромир Гущеров е блъснало полицейска патрулка с

...
Скандалното милионерско чедо Добромир Гущеров е блъснало полицейска патрулка с
Коментари Харесай

Гущеров блъснал патрулка с джипа си, отказал кръвна проба

Скандалното милионерско чадо Добромир Гущеров е блъснало полицейска патрулка с джипа си "Мерцедес " GL преди да бъде арестувано, научи БЛИЦ. Както медията написа, Гущеров-младши бе арестуван след разгулен запой и последвал скандал с други мъже в столично заведение. 
Стана ясно, че сцена на пирувам е било мутренското котило "Домби ". В същото заведение преди години бе наръган и Благой Георгиев-Багата. Години наред "Домби " бе уютно леговище на мафиотски босове и едно от обичаните места на главатаря на ВИС-2 Георги Илиев-Главния. Явно Гущеров-младши се е впечатлил от тогавашната мрачна популярност на "Домби " и е опитал да придаде добавена стойност на комплексираната си персона. Това, обаче му е изиграла зла смешка. Сега той е в ареста. 
Разследващите допускат, че преди случая е използвал алкохол. Самият милионерски наследник е отказал кръвна проба, което му вещае нови неприятности. Засега е арестуван за едно денонощие, само че прокуратурата ще упорства той да прекара доста по-дълго в ареста. 
Полицията търси и част от мъжете, които са били в спор с Гущеров-младши. Не са изключени и още арести в границите на следствието.
Източник: burgas24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР