Скандалното дело за убийството на 4-годишната Ани бе отложено от

...
Скандалното дело за убийството на 4-годишната Ани бе отложено от
Коментари Харесай

Отложиха процеса за ужасното убийство на 4-годишната Ани в Атина

Скандалното дело за убийството на 4-годишната Ани бе отсрочено от Смесения апелативен съд по искане на юриста на бащата на момиченцето, 27-годишния Станислав Бакърджиев, прочут като Сава. Той продължава настойчиво да отхвърля, че е умъртвил и нарязал на части дъщеричката си потвърждавайки, че не знае по какъв начин е умряла, а я е намерил мъртва в леглото в четвъртък сутринта на 9 април 2015 година

Обвиняеми по делото са бащата и неговият другар Насиф Ахмедов – прочут като Николай, както и майка на 4-годишната Ани, Димитрина Борисова.

Бакърджиев и Ахмедов са наказани на първа инстанция на пожизнен затвор и упрекнати в съзнателно закононарушение за съзнателно ликвидиране и подигравка с мъртвец.

Припомняме, че изгубването на дребната Ани стартира откакто единият от наказаните Николай описа в българската полиция за това, което чул от приятеля си Станислав. Според детектора на лъжата в България, през който Николай мина преди да бъде екстрадиран за Атина, той е почтен, само че този способ в Гърция не се признава и от очевидец Николай се трансформира в обвинен и наказан наедно с бащата на дребната Ани, Станислав. „Не съм взел участие в убийството й! Напротив – отвратих се от татко й и го издадох, а в този момент лежа наедно с него!“, описа от гръцкия затвор наказаният доживот Назиф Ахмедов.

Делото продължава на 23 октомври.

Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР