Скандално видео, в което представител на 4-звездния хотел Best Western

...
Скандално видео, в което представител на 4-звездния хотел Best Western
Коментари Харесай

Хотелиер от Слънчев бряг бие израелски туристки!-вижте скандалното видео

Скандално видео, в което представител на 4-звездния хотел Best Western Plus Premium Inn в Слънчев бряг налита на пердах на израелска туристка пред очите на детето й, шокира Израел и нанесе тежки репутационни вреди на българския туризъм.
В медиите в Израел, а и в обществените мрежи, се популяризира със скоростта на светлината историята на две дами с деца от Тел Авив, създали си резервация за разкош апартамент в 4-звездния Best Western Plus Premium Inn в Слънчев бряг. Дамите заплащат авансово, само че когато идват в хотела за своята почивка, се оказва, че апартаментът им към този момент е ангажиран от други хора.
Тогава представител на хотела, а съгласно медии в Израел – и негов притежател, предлага на израелците да ги настани в стая за 3-ма индивида в различен хотел, защото в този няма места. Когато дамите изрично отхвърлят, се стига до грозни реплики, обиди и дори трагикомичен опит на родната мутра-хотелиер да изрита една от дамите.Цялото срамно за българския туризъм, а и общество, видео може да изгледате във фейсбук на адреса на израелската телевизия "Морнинг нюз ":
Източник: bnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР