Скандално видео с български катаджия, който удря шамар на спрян

...
Скандално видео с български катаджия, който удря шамар на спрян
Коментари Харесай

Български катаджия удря шамар на турски шофьор на ТИР

Скандално видео с български катаджия, който удря пестник на спрян за инспекция турски водач на ТИР, сподели бТВ.

Камерата в камион е снимала възмутителното държание на полицейския чиновник.  Видеоклипът към този момент е излъчен по турски малките екрани.

На записа се вижда по какъв начин катаджията слиза от патрулния автомобил и удря плесница на водача, който е слязъл от камиона. Според водача на тира Мухсин Казан той е бил спрян с претекст, че изпреварва погрешно на автомагистралата сред Ихтиман и София.

Според описа на Казан служителят на реда му споделил „ Няма да има наказване, дай за чорба и кафе “. „ Ако дадеш 100 евро няма да има проблем, по този начин ми споделиха “, споделя Казан.

Турският водач отказал да даде пари и тогава катаджията му блъснал пестник. Шофьорът отказал да подпише и протокола за нарушаване, защото не разбирал какво подписва.

Междувременно Казан се обадил на компанията, с цел да изиска видеозаписите от камерите, които по-късно изпратил на турското посолство в София. Според водача катаджиите в България непрекъснато желали подкупи, по тази причина решил да направи фрагментите обществени.

В Министерство на вътрешните работи не е постъпвал сигнал против служител на реда от страна на турски водач на камион, декларирали от ведомството на bTV. След излъчването на репортажа обаче е стартирана инспекция в регионалната дирекция в София, така като мястото на случката е магистрала „ Тракия “ край Ихтиман.
Източник: segabg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР