Скандално видео с арест подлуди социалните мрежи. На кадрите се

...
Скандално видео с арест подлуди социалните мрежи. На кадрите се
Коментари Харесай

Само в БЛИЦ! Екшън ВИДЕО с арест в София подлуди социалните мрежи

Скандално видео с арест подлуди обществените мрежи. На фрагментите се вижда по какъв начин служители на реда са закопчали в белезници мъж, а в профил снима различен, който се показва за брат му.

Операторът споделя: "Ето задържат брат ми без всякаква причина, вижте блъскат го ". В същото време се чува женски глас, който крещи на служителите на реда: "Не е хубаво това, което вършиме. Пуснете го да се прибере у дома ".

Самият задържан пък се е вкопчил в ограда и вика към околните си: "Звъни на шефа ми, той ще пристигна. Снимай и във фейсбук ".

След това униформените качват мъжа в патрулката. Тогава братът споделя "Няма ли да ми поискате персонална карта, единият служител на реда се връща, с цел да вземе документа и видеото свършва ".

Не е ясно къде тъкмо е снимано видеото, само че от мненията на оператора излиза наяве, че чиновниците са от 9-то РПУ, което дава отговор за регион "Люлин ".



След публикуването на клипа в обществените мрежи незабавно заваляха мнения. Част от потребителите обаче настояват, че надали е осъществен арест без преди този момент да е бил нарушен законът, а други допълват, че това не може да се одобри за полицейско принуждение, защото чиновниците са изпълнявали отговорностите си.

"Ivan Dulgerov: Не ги пазя и аз съм и събрал попарата,но постоянно има и друга позиция,интересно ми е за какво 2 патрулки и задържане на улицата,без нищо да си направил нещо не ми се има вяра

Явор Николов7 А бабата също би трябвало да бъде арестувана за възпрепятстване на полицейски чиновник по задържането на публичен извършител.

Kristian Milev: НЕспазване на полицейско предписание!
НЕсъдействие на органите на реда при задържане!
Аз не виждам нищо неправилно...виждам единствено надменно и нападателно държание по отношение на органите на реда след корист с алкохол...

Владислав Пулов: Kristian Milev арестуван на какво съображение?? Аз мога да бъда пийнал,надрусан,опикан, осран тях кво ги топли стига да не преча на близките и не нарушавам публичния ред Голям бранител и ти стана

Kristian Milev: Владислав Пулов написал съм ти кои точки нарушава от закона от това,което се вижда на видеото...да ти го обрисувам ли искаш?и аз съм се разхождал пийнал в дребните часове и са ме спирали патрули за инспекция и нито един път не са ме задържали само че пък и аз не съм ги питал кои са те и знаят ли кой съм аз и кой ми е началник... ", гласят част от мненията.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР