Скандално видео от среднощен екшън в Слънчев бряг. На кадрите

...
Скандално видео от среднощен екшън в Слънчев бряг. На кадрите
Коментари Харесай

ДИВАШКИ ПОБОЙ: Горили от „Аркус“ окървавиха Слънчака

Скандално видео от среднощен екшън в Слънчев бряг. На фрагментите се вижда, че момиче и момче на забележима възраст 20-22 години са пребити от горили с тениски на охранителна компания „ Аркус “, написа Флагман.

Ситуацията се разиграва пред дискотека „ Габана “ в курортния комплекс. Твърди се, че това се е случило нощес.

Не е ясно каква е повода за сходно отношение от страна на гардовете – дали става дума за превишени пълномощия или младежите са нарушили положителните маниери и се е наложило да бъдат изведени принудително от дискотеката.

Най-скандалното от видеото е, че момичето е с вързани зад тила ръце. Проснато е по очи на метри от стълбите, където е основният вход на нощното заведение. Вижда се по какъв начин охранителят я шамаросва и тя стартира да крещи.

Момчето пък, което очевидно се пробва да й помогне, е демонстративно натръшкано на другия край от един от гардовете.

Любителските фрагменти са запечатали и различен абсурден миг – по какъв начин единият от гардовете настава по гърба младежите.

Проверка откри, че все още няма подадена тъжба по случая в РУ-Несебър. Остава мистерия какво тъкмо се е случило на основната алея на Слънчев бряг.

Снощи в дискотеката присъединяване е имала фолк фурията Ариа и заведението е било цялостно, не е изключено младежите да са създавали проблеми на клиентите, което да е наложило да бъдат респектирани.

Инфо: narod.bg

Тагове: Слънчев бряг Слънчака побой горили „ Аркус “ Ариа певица
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР