Скандално видео от гоцеделчевското село Брезница разтърси мрежата. На него

...
Скандално видео от гоцеделчевското село Брезница разтърси мрежата. На него
Коментари Харесай

Потрес: Изрод спука от бой беден човечец в Брезница, друг го насъсква: Дери! Дери!

Скандално видео от гоцеделчевското село Брезница раздруса мрежата. На него се вижда мъж, който обсипва с хули и плесници безсилен човек, а той седи на стол в барче в селото и понася безмълвно шамарите, написа struma.com. 

Със мощ и завист, побойникът шамаросва в продължение на минути бедния човек, заплашвайки го: " Ще те утрепа, ще те смачкам, единствено в случай че още веднъж...:. Побойникът стопира за момент, стига до вратата и отново се връща, с цел да продължи с шамарите... Гледката е шокираща. До вратата на барчето мъж, който поразително наподобява на кмета на селото, Иса Сакали, пази да не дойдат очевидци и подрежда: " Дери, дери! ", като трескаво се оглежда нагоре-надолу.

Това кметът ли е? Селският отличник ли е това?! А побойникът, правилно ли е еко служител на реда в кметството?... Потресаващо! Кметът ли подстрекава бияча?! Хората в село Брезница са потресени, видеото ще бъде изпратено до министъра на вътрешните работи, централата на Движение за права и свободи и всички правораздавателни институции за взимане на ограничения против това държание.

И тъй като, индивидът мълчи до момента в който го бият, евентуално биячът и подстрекателят разчитат на това, че той ще продължава да мълчи и няма да търси правата си. 

Битият е козар. С какво той е предизвикал гнева на двамата мъже е неразбираемо. Вероятно козите му не са спазвали разпоредбите, наложени от екополицията в селото и по тази причина въпросният мъж, озверял, раздава улично правораздаване, без боязън от следствията.

Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР