Скандално видео, на което е записан разговор в полицейското управление

...
Скандално видео, на което е записан разговор в полицейското управление
Коментари Харесай

Скандално видео! Шеф в Козлодуй плаши полицаи с уволнение

Скандално видео, на което е записан диалог в полицейското ръководство в Козолдуй, беше споделено в обществените мрежи от човек с име Цецо Благоев.

Клипът демонстрира възмутителното отношение на началник по защитата в АЕЦ „ Козлодуй” към служител на реда, който написа акт на негов другар, откакто е бил заловен да кара след приложимост алкохол. Самият шеф на защитата приказва очевидно обиден и може би пийнал. Случаят датира от февруари, само че придобива по-голяма гласност в този момент – точно поради видеото на Благоев.

Самият той отхвърля да е бил очевидец на станалото, само че получил и разгласил записа. От полицията удостоверяват, че подобен случай в действителност има, само че прецизират, че всички материали са предадени на прокуратурата. От държавното обвиняване през април пък са решили, че няма данни за осъществено закононарушение.

От АЕЦ „ Козлодуй” отхвърлиха всевъзможен коментар. По информация на бТВ основният воин във видеото не е уволнен от АЕЦ „ Козлодуй”. В същото време пък брачната половинка и синът на ръководителя на Областната дирекция на Министерство на вътрешните работи след този случай са поучили работа в атомната централа.

Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР