Скандално поведение беляза пловдивския квартал "Капана" миналия петък след полунощ.

...
Скандално поведение беляза пловдивския квартал "Капана" миналия петък след полунощ.
Коментари Харесай

Пловдивчанин се напи като животно и реши, че е генерал от БОП, но...

Скандално държание беляза пловдивския квартал "Капана " предишния петък след среднощ. Това излиза наяве от решение на Районния съд в града на тепетата, оповестява Plovdiv24.bg.

На 21 юни, малко след среднощ в заведение в арт квартала, почерпен клиент на заведението почнал да се закача с жена на прилежаща маса. Собственикът на заведението обаче му направил забележка, тъй като дамата му е другарка. Дори помолил нарушителя да напусне заведението. Последният обаче отказал и даже декларирал, че е военачалник от БОП и да внимават по какъв начин се държат с него.

Това наложило да бъде извикана охранителната компания на заведението, само че и това не помогнало, поради което била извикана и полиция. На чиновниците на Министерство на вътрешните работи клиентът също се показал за военачалник и им споделил, че в случай че не се държат добре с него, няма да бъдат на работа. Това наложило "генералът " да бъде отведен в Четвърто РУП, където е тестван с дрегер. Отчетено е 2.44 промила алкохол в кръвта на "генерала ".

24 часа по-късно с обвинителния акт за дребно безчинство към този момент трезвият "генерал " се изправил пред Районния съд. Там декларирал, че не си спомня да се е представял за военачалник. А магистратите признават мъжа за почтен.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР