Скандално известния Силвестър Х., с прякор Роки, който миналата година

...
Скандално известния Силвестър Х., с прякор Роки, който миналата година
Коментари Харесай

Роки отново в действие: Преби зверски момче от Враца, за да го обере

Скандално известния Силвестър Х., с прякор Роки, който предходната година направи за смях служителите на реда, като избяга от ареста на районното ръководство в града още веднъж се задейства. Непълнолетният ром не съумя да издържи и ден откакто бе пуснат от поправителния дом към пандиза във Враца. Още с излизането си на независимост Роки извърши следващата си кражба, а през вчерашния ден е нападнал и брутално пребил собствен прочут, единствено с цел да може да го обере.
Вчера майката на пострадалия е подала сигнал в полицията. 40-годишната жена съобщила за зверско нахлуване над сина й и кражба от вкъщи им. По нейни думи, на същия ден към 14.20 часа, Роки удрял младежа по лицето и го дърпал, с цел да се докопа до полезностите в жилището.
Когато изплашеното момче го завело в дома си, той взел 300 лв. и чифт златни обеци на майката.
Служителите на реда почнали търсене и стремително намерили бандита, който е техен остарял познайник. 16-годишният е с дебело престъпно досие и е бил осъждан за редица вандалски прояви и обири.
Припомняме, че на 28 юни предходната година Силвестър бе арестуван за следващ път. Докато чиновниците на реда оформяли документите му за арест, той употребявал невниманието им и най-безцеремонно си излязъл през парадния вход. Два дни след бягството младежът още веднъж беше арестуван, като оттогава няколко полицейски началници изхвърчаха от редиците на Министерство на вътрешните работи.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР