Скандално е, че настоящият финансов министър не уважи НС и

...
Скандално е, че настоящият финансов министър не уважи НС и
Коментари Харесай

Скандално е, че настоящият финансов министър не уважи НС и форума за въвеждането на еврото

Скандално е, че актуалният финансов министър не почете Народно събрание и форума за въвеждането на еврото, проведен от бюджетната комисия, съобщи при започване на разискванията депутатът от Движение за права и свободи Йордан Цонев. Той предизвести вицепремиерът и министър на финансите Асен Василев, че сега в Народното събрание е събран финансовият хайлайф на нацията, чиито опит министър Василев не би придобил и след 20 години.

" Тук са трима някогашни финансови министри. Извинявам се, пет. Ако някой си мисли, че стои над тази институция, ще би трябвало да го отчайвам, не стои. Никакви уважителни аргументи не съществуват. Аз пазя най-много вас ", обърна се Цонев към Илиян Михов, народен представител от Политическа партия, който се опита да го репликира. 

Ползите и рисковете от въвеждането на еврото в България се разискват в зала „ Изток “ на Народното събрание. Събитието се провежда от бюджетната комисия с ръководител Любомир Каримански.
Форумът на тематика „ Инфлация и стопански напредък. Въвеждане на единната европейска валута в Република България – изгоди, провокации и опасности “ събира представители на Световната банка, Международния валутен фонд, Европейската комисия, Европейската капиталова банка, Българската национална банка, работодателските организации, синдикати, представители на академичната общественост. Основните тематики, които ще бъдат разисквани, са свързани с инфлацията преди войната в Украйна, както и редовно значими критерии за приемането на страната ни в Еврозоната. 
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР